mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Produse pe pagina: 15 30 60 90
Pagina: 1 2 ... 9
Pioletul Petzl Ergo U22 reprezinta tehnologia de varf pentru cele mai dificile trasee de catarare mixta si catatare pe gheata. Proiectat pentru: catarare la gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru concursuri de catarare.
1.060,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Nomic este un piolet tehnic, special conceput pentru catarare pe gheata si catarare mixta (dry-tooling). Proiectat pentru: catarare la gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru concursuri de catarare la gheata sau mixt.
950,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Quark este un model versatil, conceput de Petzl pentru alpinism clasic dar si pentru catarare pe cascade de gheata. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
800,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Quark (modelul vechi - 2010) este un piolet tehnic conceput pentru alpinism clasic si catarare la gheata, functional si robust un partener de incredere in aventurile montane. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, catarare la gheata. Poate fi folosit si pentru: catarare mixta, ture pe ghetari, expeditii.
770,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Snowalker este un piolet foarte usor, creat de Petzl pentru ture pe ghetari sau pentru zone cu zapada, foarte putin inclinate. Proiectat pentru: ture pe ghetari, schi de tura. Poate fi folosit si pentru expeditii.
290,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Summit este un piolet clasic insa cu design modern, Summit este special realizat pentru alpinism clasic fiind rezultatul multor ani de cercetare in acest domeniu. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, expeditii.
530,00 LEI
Compara cu alte produse
Accesoriu Petzl pentru piolet Quark Griprest este un accesoriu pentru modelul vechi a pioletului Quark. Permite atat folosirea acestuia fara chinga de sustinere (leashless) dar si pentru protectia mainilor impotriva denivelarilor de la nivelul ghetii. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
45,00 LEI
Compara cu alte produse
Ciocanul Petzl piolet Quark este un accesoriu, un ciocan pentru pioletul Quark modelul nou. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
120,00 LEI
Compara cu alte produse
Accesoriul Petzl Cascade pentru piolet Quark este o lama de schimb, pentru pioletul Quark modelul vechi (2010), conceputa pentru a se infige eficient in gheata dar si pentru a ajuta in timpul catararilor mixte. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
180,00 LEI
Compara cu alte produse
Ciocan Petzl pentru piolet Quark este un accesoriu, ciocan pentru modelul vechi a pioletului Quark. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
155,00 LEI
Compara cu alte produse
Chinga Petzl Clipper este o chinga "rapida", pentru a asigura pioletul de mana utilizatorului. Proiectat pentru: ture montane, plimbari pe ghetari, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, tura cu rachetele de zapada.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Chinga Petzl Rando este o chinga simpla pentru a asigura pioletul de mana utilizatorului Proiectat pentru: ture montane, plimbari pe ghetari, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, tura cu rachetele de zapada.
35,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Sum'tec este un compromis intre pioletul de alpinism clasic si cel de gheata, Sum'tec este realizat din materiale foarte usoare si rezistente. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, expeditii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, ture pe gheata.
590,00 LEI
Compara cu alte produse
Bucla Echipata Petzl Ange Finesse 10 cm este extrem de usoara insa foarte rezistenta, alcatuita din carabinierele foarte usoare Ange (S si L) si textilul Finesse Dyneema. Textilul este echipat cu "STRING S" pentru o pozitie corecta a carabinierei care urmeaza sa fie prinsa de coarda si pentru a proteja textilul impotriva abraziunii. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Bucla Echipata Petzl Ange Finesse 17 cm este extrem de usoara insa foarte rezistenta, alcatuita din carabinierele foarte usoare Ange (S si L) si textilul Finesse Dyneema. Textilul este echipat cu "STRING S" pentru o pozitie corecta a carabinierei care urmeaza sa fie prinsa de coarda si pentru a proteja textilul impotriva abraziunii. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1 2 ... 9
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email