mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Accesoriu Petzl pentru piolet Quark Griprest este un accesoriu pentru modelul vechi a pioletului Quark. Permite atat folosirea acestuia fara chinga de sustinere (leashless) dar si pentru protectia mainilor impotriva denivelarilor de la nivelul ghetii. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
45,00 LEI
Compara cu alte produse
Ciocanul Petzl piolet Quark este un accesoriu, un ciocan pentru pioletul Quark modelul nou. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
120,00 LEI
Compara cu alte produse
Accesoriul Petzl Cascade pentru piolet Quark este o lama de schimb, pentru pioletul Quark modelul vechi (2010), conceputa pentru a se infige eficient in gheata dar si pentru a ajuta in timpul catararilor mixte. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
180,00 LEI
Compara cu alte produse
Ciocan Petzl pentru piolet Quark este un accesoriu, ciocan pentru modelul vechi a pioletului Quark. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
155,00 LEI
Compara cu alte produse
Chinga Petzl Clipper este o chinga "rapida", pentru a asigura pioletul de mana utilizatorului. Proiectat pentru: ture montane, plimbari pe ghetari, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, tura cu rachetele de zapada.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Chinga Petzl Rando este o chinga simpla pentru a asigura pioletul de mana utilizatorului Proiectat pentru: ture montane, plimbari pe ghetari, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, tura cu rachetele de zapada.
35,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email