mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Vesta Petzl Torse ajuta la pozitionarea corecta a unui Croll, pentru o miscare eficienta si confort in timpul ascensiunii pe coarda.Proiectata pentru speologie.
70,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Tibloc este un dispozitiv de urcare pe coarda foarte usor si compact, conceput pentru a fi folosit in situatii de urgenta. Poate fi folosit pentru a construi sisteme de tractiune sau pentru a inlocui nodul Prusik in situatii de salvare. Impreuna cu scripetele Ultralegere poate alcatui un kit de salvare. Proiectat pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
95,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Shunt este un blocator ''ajutator'' pentru coarda , de folosit ca ''back-up'' sub dispozitivul de rapel, inlocuind astfel nodurile auto-blocante (Prusik). Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare la gheata.
220,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Rescucender este un blocator cu cama pentru coarda. Proiectat pentru alpinism utilitar.
385,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul pentru picior Petzl Pantin este conceput pentru a usura ascensiunea mentinand corpul intr-o pozitie optima pentru inaintare pe verticala. Cadrul este realizat pentru a diminua frecarea in timpul ascensiunii astfel rezultand o alunecare usoara pe coarda. Proiectat pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda.
235,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Croll este un blocator de piept, usor de folosit impreuna cu Ascension sau Basic. Proiectat pentru catarare.
195,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Basic este multifunctional pentru coarda, usor si compact. Proiectat pentru catarare. Poate fi folosit si pentru alpinism utilitar.
195,00 LEI
Compara cu alte produse
Blocatorul Petzl Ascension este un blocator cu maner in doua versiuni pentru mana stanga sau dreapta. Ascension a fost conceput sa ofere confort, eficienta si siguranta utilizatorului. Zona de prindere pentru mana este larga in partea inferioara pentru confortul mainii, iar sistemul care intra in contact cu coarda a fost gandit sa diminueze frecarea atunci cand blocatoru se deplaseaza in sus in timp ce ''dintii inclinati'' asigura prindere de incredere in cele mai rele conditii (corzi ude, inghetate, pline de noroi). Proiectat pentru catarare. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, alpinism utilitar.
205,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email