mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Bucla Echipata Petzl Ange Finesse 10 cm este extrem de usoara insa foarte rezistenta, alcatuita din carabinierele foarte usoare Ange (S si L) si textilul Finesse Dyneema. Textilul este echipat cu "STRING S" pentru o pozitie corecta a carabinierei care urmeaza sa fie prinsa de coarda si pentru a proteja textilul impotriva abraziunii. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Bucla Echipata Petzl Ange Finesse 17 cm este extrem de usoara insa foarte rezistenta, alcatuita din carabinierele foarte usoare Ange (S si L) si textilul Finesse Dyneema. Textilul este echipat cu "STRING S" pentru o pozitie corecta a carabinierei care urmeaza sa fie prinsa de coarda si pentru a proteja textilul impotriva abraziunii. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Bucla Echipata Petzl Spirit Express 11 cm este echipata cu carabiniere Spirit si textil Express. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
80,00 LEI
Compara cu alte produse
Bucla Echipata Petzl Spirit Express 17 cm este echipata cu carabiniere Spirit si textil Express. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, expeditii. Poate fi folosita si pentru escalada sportiva.
80,00 LEI
Compara cu alte produse
Chinga Petzl Express 20 cm are o forma ergonomica care ajuta foarte mult la manevrarea buclei echipate in traseu. Pe langa acest fapt accesoriul STRING pozitioneaza corect carabiniera in chinga si elimina uzura acesteia. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare Big Wall.
20,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email