mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Produse pe pagina: 15 30
Pagina: 1 2
Carabiniera Petzl William TL (inchidere automata) este o carabiniera de dimensiune mare, cu forma de ''para''. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosita si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl William SL (inchidere cu filet) este o carabiniera de dimensiune mare, cu forma de ''para''. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosita si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
70,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl William BL (inchidere automata) este o carabiniera de dimensiune mare, cu forma de ''para''. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Vulcan SL (inchidere cu filet) este din otel, cu rezistenta mare. Proiectata pentru alpinism utilitar.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Spirit cu clapeta dreapta este conceputa pentru atasarea rapida pe asigurari (ureche spit, piton etc.) si pentru organizarea accesoriilor (nuci, asigurari mobile, etc.). Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare pe mai multe lungimi de coarda, big walls. Poate fi folosita si pentru: expeditii, catarare mixta, escalada sportiva.
40,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Oxan SL (inchidere cu filet) este o carabiniera simetrica cu o forma ovala. Proiectata pentru alpinism utilitar.
40,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Owall este o carabiniera ovala simetrica fara siguranta cu multiple intrebuintari. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta, speologie, canioane. Poate fi folosita si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
45,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Omni TL (inchidere automata) este o carabiniera multidirectionala cu forma de semicerc. Proiectata pentru alpinism utilitar.
120,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Omni SL (inchidere cu filet) este o carabiniera multidirectionala cu forma de semicerc. Proiectata pentru alpinism utilitar.
95,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl OK TL (inchidere automata) este o carabiniera simetrica din aluminiu cu siguranta automata. Proiectata pentru catarare.
70,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl OK SL (inchidere cu filet) este o carabiniera simetrica, cu forma ovala, din aluminiu cu filet, recomandata pentru a fi utilizata in cu scripeti. Poate fi utilizat foarte bine si in combinatie cu dispozitivele de coborare. Proiectata pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosita si pentru expeditii.
50,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl MGO 60 este un sistem de conectare pentru structuri metalice sau cabluri si bari de diametru mare. Proiectata pentru alpinism utilitar.
200,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Locker (inchidere cu filet) este o carabiniera compacta, usoara si cu forma asimetrica. Datorita formei are o capacitate mare si este foarte usor de folosit. Proiectata pentru: catarare, speologie, canioane. Poate fi folosita si pentru: alpinism clasic, expeditii.
55,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Go 7 este o carabiniera cu o forma speciala. Proiectata pentru alpinism utilitar.
20,00 LEI
Compara cu alte produse
Carabiniera Petzl Freino (inchidere automata) este o carabiniera cu pinten de franare pentru utilizare cu un coborator. Ajuta la cresterea fortei de frecare, pentru controlul coborarii unei greutati mai mari. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta.. Poate fi folosita si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
145,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1 2
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email