mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Casca Petzl Alveo Vent este o casca foarte usoara si ventilata pentru alpinism utilitar si salvare. Proiectata pentru alpinism utilitar, lucru pe stalpi de comunicatii, lucru pe platforme si acoperisuri. Poate fi folosita si pentru actiuni de salvare.
290,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Elia este o casca realizata special sa corespunda caracteristicilor femeii. Bentita de sustinere ''OMEGA'', patentata de Petzl, asigura confort maxim si lejeritate in folosire. Proiectat pentru catarare la stanca, catarare la panou, catarare mixta. Poate fi folosita si pentru expeditii, catarare pe mai multe lugimi de coarda, via ferrata.
240,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Elios este o casca alpinism reglabila, ultra-usoara, rezistenta si confortabila. Sistemul de ajustare este accesibil, chiar si in timpul purtarii castii. Ventilatia este asigurata de 10 gauri de aerisire. Utila in toata gama de activitati montane. Proiectata pentru alpinism clasic, catarare mixta, catarare la gheata, via ferrata, canion si speologie. Poate fi folosita si pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii si ture pe ghetari. Testata de catre David Neacsu in expeditiile: Carstensz Pyramid (4884m); Margherita Peak (5103m), Ruwenzori Mountain, Uganda.
240,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Explorer este formata din casca Ecrin Roc care este o casca polivalenta cu sistem de reglare atât la nivelul capului, cât si la chinga de fixare de la nivelul gâtului. Aerisirea este asigurata de 14 orificii care se pot acoperi cu ajutorul unui accesoriu Petzl (neinclus). Frontala fixo duo led 14 este o lanterna hibrid pregatita pentru a fi atasata pe casca, echipata cu bec halogen si modul de 14 leduri cu trei nivele reglabile pentru intensitatea luminii (maxim, optim, minim). Lampa acetilena Aceto - O lampa simpla care lumineaza prin arderea acetilenei produse prin reactia dintre carbid si apa. Destinata pentru speologie. Functioneaza cu generator de gaz de acetilena Ariane , un rezervor in care se produce reactia dintre carbura de calciu si apa. Se conecteaza de lampa prin furtun. Spre deosebire de fascicolul de lumina dat de lanternele electrice, aceasta ofera o lumina calda, preferata de multi speologi.
900,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Meteor III+ este o casca pentru alpinism reglabila, ultra-usoara, rezistenta si confortabila. Este cel mai ventilat model Petzl. Sistemul de ajustare este foarte accesibil, chiar si in timpul purtarii castii. Proiectata pentru toata gama de activitati montane (mountaineering, catarat, alpinism, via-ferrata).Corespunde si normelor europene privind ciclismul si raftingul. Proiectat pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare la panou.Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, ciclism, rafting.
320,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Picchu este o casca realizata special pentru copiii care vor sa se catere sau sa se plimbe cu bicicleta. Este foarte usoara, rezistenta si confortabila. Abtipilduri incluse pentru personalizarea castii. Proiectata pentru catarare si ciclism.
165,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Sirroco este o casca de etalon de masura in randul castilor. Constructia monobloc micsoreaza geutatea acesteia si in acelasi timp ofera o rezistenta excelenta la impact. Proiectata pentru catarare, escalada, catarare la panou.Poate fi folosita si pentru alpinism.
370,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Vertex Best este o casca foarte confortabila pentru alpinism utilitar si salvare. Fiind ''neventilata'' asigura protectia impotriva riscurilor electrice si a scurgerilor de metal topit. Proiectata pentru alpinism utilitar (toaletare arbori), lucru la inaltime si actiuni de salvare.
320,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Vertex Best Duo LED 14 este o casca care combina confortul si siguranta oferite de casca Vertex Best cu sursa de lumina hibrida (halogen si led) oferita de lanterna frontala Duo Led 14. Casca foarte confortabila pentru alpinism utilitar si salvare. Fiind ''neventilata'' asigura protectia impotriva riscurilor electrice si a scurgerilor de metal topit. Lanterna hibrid pregatita pentru a fi atasata pe casca, echipata cu bec halogen si modul de 14 leduri cu trei nivele reglabile pentru intensitatea luminii (maxim, optim, minim). Proiectata pentru: alpinism utilitar. Poate fi folosita si pentru: actiuni de salvare.
770,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Vertex ST este o casca foarte confortabila pentru alpinism utilitar si salvare. Fiind ''neventilata'' asigura protectia impotriva riscurilor electrice si a scurgerilor de metal topit. Proiectata pentru: alpinism utilitar (toaletare arbori), lucru la inaltime, actiuni de salvare.
320,00 LEI
Compara cu alte produse
Casca Petzl Vertex Vent este o casca foarte confortabila si ventilata pentru alpinism utilitar si salvare. Vertex Vent este prevazuta cu orificii pentru aerisire care se pot inchide cand este nevoie. Proiectata pentru: alpinism utilitar, lucru pe platforme si acoperisuri, operatiuni de salvare.
320,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email