mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
ASAP Petzl este un opritor de cadere mobil. Este conceput pentru alpinism utilitar, lucru pe stalpi de comunicatii, lucru pe platforme si acoperisuri, lucru in zone greu accesibile si salvare.
650,00 LEI
Compara cu alte produse
Coborator Petzl Grigri 2 (sport) este un coborator pentru sport cu franare asistata realizat pentru siguranta manevrelor de coborare. Este util atat pentru ''capul de coarda'' (lider) cat si pentru secund. Se poate folosi pe corzi cu diametrele cuprinse intre 8.9mm pana la 11mm. Grigri 2 are un nou design care asigura un control desavarsit in timpul cobararii. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare la gheata. Poate fi folostit si pentru alpinism clasic.
300,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl I'D L (alpinism utilitar) este un coborator autoblocant cu functie antipanica. Proiectat pentru alpinism utilitar.
700,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl I'D S (alpinism utilitar) este un coborator autoblocant cu functie antipanica. Proiectat pentru alpinism utilitar.
700,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Rack (sport si utilitar) este un coborator cu franare variabila folosind bare de franare. Proiectat pentru alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: catarare la stanca, catarare mixta.
300,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Reversino (sport) este un coborator are aceleasi caracteristici ca ''fratele mai mare'' Reverso, numai ca are dimensiuni mai mici si greutate redusa. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare la gheata, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
70,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Reverso 4 (sport) este un coborator multifunctional, compact, cu greutate redusa si foarte usor de folosit. Canalele asimetrice prin care trece coarda au forma literei ''V'' pentru o buna adaptare la frictiune. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta, escalada sportiva, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, catarare la gheata.
120,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Rig (alpinism utilitar) este un coborator autoblocant compact pentru utilizatori avansati. Proiectat pentru alpinism utilitar.
510,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Simple (sport) este usor, compact si nu rasuceste coarda in dimpul coborarii. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Stop (sport si speologie) este un coborator autoblocant, conceput special pentru speologie, ofera control desavarsit, functionalitate si siguranta deplina. Proiectat pentru speologie. Poate fi folosit si pentru: catarare mixta, alpinism clasic.
385,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Tuba (alpinism utilitar) este o frana de coborare. Proiectat pentru alpinism utilitar.
975,00 LEI
Compara cu alte produse
Coboratorul Petzl Verso (sport) dispune de tehnologia ARC (Adaptive Rope Control), canale asimetrice in forma de ''V'' care controleaza (adapteaza) frictiunea cu coarda in functie de diametrul acesteia. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare la stanca, catarare la gheata. Poate fi folosit si pentru catarare la panou.
90,00 LEI
Compara cu alte produse
Set Petzl Coborator si Carabiniera Universo este un sistem de coborare realizat din combinatia a doua produse de top create de Petzl, carabiniera Attache 3D si coboratorul Verso ambele asezate in pozitia optima cu ajutorul unei piese de conectare. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare la stanca, catarare la gheata. Poate fi folosit si pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii.
170,00 LEI
Compara cu alte produse
Opt Petzl pentru Rapel Antibrulure (sport si utilitar) este un dispozitiv in forma de cifra ''8'' folosit pentru coborare in rapel, construit special pentru putea fi tinut cu mana atunci cand este incins fara riscul de a te frige. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, alpinism utilitar.
60,00 LEI
Compara cu alte produse
Opt Petzl pentru Rapel Huit (sport si utilitar) este un dispozitiv in forma de cifra ''8'' folosit pentru coborare in rapel. Proiectat pentru: catarare la stanca, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, alpinism utilitar.
45,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email