mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Coltarii Petzl Irvis sunt ideali pentru schiul de tura, plimbarile pe ghetari, alpinism clasic sau mars de apropiere pe zone inghetate. Acolo unde gramele conteaza, Irvis este cel mai potrivit coltar. Proiectat pentru: plimbari pe ghetar, schi de tura. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, mars de apropiere, expeditii.
500,00 LEI
Compara cu alte produse
Coltarii Petzl Lynx sunt un model de coltari multifunctional, cu posibilitate de transformare al coltilor frontali: doi colti, un colt, mai scurti, mai lungi sau pozitionati asimetric. Vin echipati cu doua sisteme de fixare unul semi-mecanic si unul mecanic. Proiectati pentru: alpinism clasic, plimbari pe ghetari. Pot fi folositi si pentru: expeditii, ture pe ghetari.
860,00 LEI
Compara cu alte produse
Coltarii Petzl Sarken sunt coltari tehnici, cu proprietati imbunatatite. Au fost conceputi pentru orice timp de teren, coltii frontali in forma de ''T'' asigura patrunderea in gheata tare iar ceilalti dau stabilitate si siguranta in deplasare. Proiectati pentru: alpinism clasic, plimbari pe ghetari. Pot fi folositi si pentru: expeditii, ture pe ghetari.
670,00 LEI
Compara cu alte produse
Coltarii Petzl Vasak sunt coltari clasici in 12 puncte, conceputi special pentru alpinism clasic, disponibili cu 4 tipuri de legatura, pentru bocanci rigizi. Proiectati pentru alpinism clasic. Pot fi folositi si pentru: expeditii, ture pe ghetari.
570,00 LEI
Compara cu alte produse
Husa pentru coltari Petzl Fakir este conceputa special pentru coltari, poate fi folosita si pentru accesorii. Proiectata pentru: catarare la gheata, plimbari pe ghetari. Poate fi folosita si pentru catarare mixta.
50,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email