mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Produse pe pagina: 15 30
Pagina: 1 2
Hamul Petzl Adjama Men (sport) este un ham barbatesc conceput cu bucle ajustabile pentru picioare, structura confortabila si functionala. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca, schi de tura, escalada sportiva, catarare la panou, via ferrata, operatiuni de salvare.
300,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Aspir (sport) este un ham multifunctional, prevazut cu centura captusita si bucle ajustabile pentru picioare. Proiectat pentru: alpinism clasic, plimbari pe ghetar, via ferrata. Poate fi folosit si pentru parcurile de aventura.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Calidris (sport) este unul dintre hamurile de top de la Petzl, este foarte confortabil, bine ventilat si total ajustabil, fiind recomandat pentru activitatile prelungite de catarat. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe mai multe lugimi de coarda, catarare la gheata, plimbari pe ghetar. Poate fi folosit si pentru: activitati de curatare si echipare a traseelor de catarat, catarare big wall.
350,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Corax (sport) este un ham multifunctional, foarte confortabil si total ajustabil. Proiectat pentru: alpimism clasic, catarare la stanca, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: plimbari pe ghetar, via ferrata.
225,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Hirundos (sport) este un ham pentru catarat, foarte usor si compact cu proprietati deosebite in ceea ce priveste confortul si performantele. Proiectat pentru: catarare la panou, escalada sportiva. Poate fi folosit si pentru catarare pe stanca.
280,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Luna (femei - sport) este un ham pentru catarat cu bucle ajustabile pentru picioare, Luna este modelul femenin a hamului Adjama, creat pentru a oferi confort si siguranta tinand cont de caracteristicile fizice feminine. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca, schi de tura, escalada sportiva, catarare la panou, via ferrata, operatiuni de salvare.
300,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul pentru sarituri Petzl (C84) este un ham pentru glezne realizat pentru a fi conectat la un sistem de bungee jumping. Proiectat pentru bungee jumping.
980,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Sama Men (sport) este un ham barbatesc cu bucle elastice pentru picioare, conceput sa fie comod in catararile lungi fara a impidica miscarile de catarare. Materialele din care este realizat asigura confortul chiar si in zilelel toride de vara. Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, escalada sportiva. Poate fi folosit si pentru catarare la panou.
260,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Selena (femei - sport) este proiectat cu bucle elastice pentru picioare, oferind astfel confort si fixare optima. Este un model realizat special pentru femei. Proiectat pentru: escalada, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru catarare pe stanca.
260,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Fractio (speologie) are centura dubla, conceput pentru speologie, usor, rezistent si foarte confortabil. Structura compacta ceea ce ajuta l atrecerea prin pasajele inguste. Proiectat pentru speologie.
360,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Superavanti (speologie) este un ham foarte usor si rezistent, Superavanti are o structura simpla si este total ajustabil. Este conceput pentru a eficientiza urcarea iar dimensiunea compacta te ajuta in pasajele stramte din pesteri. Proiectat pentru activitati de speologie.
290,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Ouistiti (copii) este un ham cu structura integrala (pentru tot corpul), ajustabil si confortabil conceput special pentru copii cu greutatea de pana la 30Kg. Proiectat pentru catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: activitati recomandate copiilor in parcurile de aventura.
200,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Simba (copii) este un ham cu structura integrala (pentru tot corpul), ajustabil si confortabil conceput special pentru copii cu greutatea de pana la 40Kg. Proiectat pentru catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: activitati recomandate copiilor in parcurile de aventura.
200,00 LEI
Compara cu alte produse
Bancuta Petzl Podium (alpinism utilitar) este un accesoriu pentru a te putea aseza pe el in timpul lucrului la inaltime cu timp prelungit. Proiectata pentru activitati de alpinism utilitar.
590,00 LEI
Compara cu alte produse
Hamul Petzl Avao Bod (alpinism utilitar) este un ham complet pentru activitati de alpinism utilitar, conceput cu protectie in cazul caderii. Proiectat pentru alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: lucru pe stalpi de comunicatii, lucru in zone greu accesibile, operatiuni de salvare.
1.120,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1 2
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email