mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
category banner
Pioletul Petzl Ergo U22 reprezinta tehnologia de varf pentru cele mai dificile trasee de catarare mixta si catatare pe gheata. Proiectat pentru: catarare la gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru concursuri de catarare.
1.060,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Nomic este un piolet tehnic, special conceput pentru catarare pe gheata si catarare mixta (dry-tooling). Proiectat pentru: catarare la gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru concursuri de catarare la gheata sau mixt.
950,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Quark este un model versatil, conceput de Petzl pentru alpinism clasic dar si pentru catarare pe cascade de gheata. Proiectat pentru: catarare pe cascade de gheata, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru alpinism clasic.
800,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Quark (modelul vechi - 2010) este un piolet tehnic conceput pentru alpinism clasic si catarare la gheata, functional si robust un partener de incredere in aventurile montane. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, catarare la gheata. Poate fi folosit si pentru: catarare mixta, ture pe ghetari, expeditii.
770,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Snowalker este un piolet foarte usor, creat de Petzl pentru ture pe ghetari sau pentru zone cu zapada, foarte putin inclinate. Proiectat pentru: ture pe ghetari, schi de tura. Poate fi folosit si pentru expeditii.
290,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Summit este un piolet clasic insa cu design modern, Summit este special realizat pentru alpinism clasic fiind rezultatul multor ani de cercetare in acest domeniu. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, drumetii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, expeditii.
530,00 LEI
Compara cu alte produse
Pioletul Petzl Sum'tec este un compromis intre pioletul de alpinism clasic si cel de gheata, Sum'tec este realizat din materiale foarte usoare si rezistente. Proiectat pentru: alpinism clasic, ture montane, expeditii. Poate fi folosit si pentru: schi de tura, ture pe gheata.
590,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email