mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Ancora Petzl Autoforeuse este un sistem cu surub autoforant pentru realizarea unei ancore. Proiectata pentru speologie. Poate fi folosita si pentru: catarare la stanca, catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare Big Wall.
7,00 LEI
Compara cu alte produse
Ancora Petzl Coeur Goujon 12 mm este o ancora completa din otel inoxidabil special conceputa pentru catararea pe stanca.
30,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser L este varianta mai usoara si mai simpla a lui Laser Sonic. Este conceput sa se fie fixat cu ajutorul accesoriului Petzl, Turbine. Proiectat pentru catarare pe cascade de gheata.
180,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser M este varianta mai usoara si mai simpla a lui Laser Sonic. Este conceput sa se fie fixat cu ajutorul accesoriului Petzl, Turbine. Proiectat pentru catarare pe cascade de gheata.
180,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser S este varianta mai usoara si mai simpla a lui Laser Sonic. Este conceput sa se fie fixat cu ajutorul accesoriului Petzl, Turbine. Proiectat pentru catarare pe cascade de gheata.
160,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser Sonic L are un sistem inovativ de prindere si fixare eficient pe orice tip de gheata. In plus acest sistem de prindere permite extragerea pitonului (cuiului) din gheata fara a fi nevoie sa il desprinzi de coarda astfel evitandu-se pierderea accidentala. Proiectat pentru catarare pe gheata.
185,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser Sonic M are un sistem inovativ de prindere si fixare eficient pe orice tip de gheata. In plus acest sistem de prindere permite extragerea pitonului (cuiului) din gheata fara a fi nevoie sa il desprinzi de coarda astfel evitandu-se pierderea accidentala. Proiectat pentru catarare pe gheata.
185,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser Sonic S are un sistem inovativ de prindere si fixare eficient pe orice tip de gheata. In plus acest sistem de prindere permite extragerea pitonului (cuiului) din gheata fara a fi nevoie sa il desprinzi de coarda astfel evitandu-se pierderea accidentala. Proiectat pentru catarare pe gheata.
185,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser Sonic XL are un sistem inovativ de prindere si fixare eficient pe orice tip de gheata. In plus acest sistem de prindere permite extragerea pitonului (cuiului) din gheata fara a fi nevoie sa il desprinzi de coarda astfel evitandu-se pierderea accidentala. Proiectat pentru catarare pe gheata.
200,00 LEI
Compara cu alte produse
Piton de gheata Petzl Laser XL este varianta mai usoara si mai simpla a lui Laser Sonic. Este conceput sa se fie fixat cu ajutorul accesoriului Petzl, Turbine. Proiectat pentru catarare pe cascade de gheata.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Cheia Petzl Multihook este folosita pentru o infila o ancora de gheata sau nuci. Poate fi utilizata si pentru a goli tubul unui surub de gheata.
50,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email