mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Produse pe pagina: 15 30
Pagina: 1 2
Scripetele Petzl Ultralegere (sport) este foarte usor si compact pentru utilizari ocazionale. Proiectat pentru activitati de catarat.
10,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Twin (alpinism utilitar) este foarte eficient cu rola dubla pentru demultiplicari de forte. Proiectat pentru activitati de alpinism utilitar.
420,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Tandem Speed (sport si parcuri de aventura) este foarte eficient pentru deplasare pe corzi sau cabluri. Proiectat pentru sisteme de tiroliene cu unghi mic. Poate fi folosit si pentru activitati specifice parcurilor de aventura.
250,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Tandem Cable (sport si parcuri de aventura) este un scripete dublu pentru traversari si demultiplicari de forte. Se poate folosi si pe cablu. Proiectat pentru sisteme de tiroliene. Poate fi folosit si pentru activitati specifice parcurilor de aventura.
220,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Tandem (sport si parcuri de aventura) este un scripete dublu pentru traversari si demultiplicari de forte. Proiectat pentru sisteme de tiroliene. Poate fi folosit si pentru activitati specifice parcurilor de aventura.
165,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Rollcab (operatiuni de salvare) este un scripete pentru salvare pe cablul instalatiilor teleferice. Proiectat pentru operatiuni de salvare.
900,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Rescue (sport, salvare si alpinism utilitar) este foarte rezistent si cu eficienta crescuta, ideal pentru operatiuni de salvare si pentru a ridica greutati mari. Proiectat pentru: operatiuni de salvare. Poate fi folosit si pentru activitati de alpinism utilitar.
200,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Protraxion (sport, salvare si alpinism utilitar) este foarte eficient cu blocaj, ideal pentru a ridica greutati mari si pentru situatii de urgenta. Proiectat pentru: activitati de salvare, catarare. Poate fi folosit si pentru activitati de alpinism utilitar.
390,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Partner (alpinism utilitar) este extrem de usor, compact si foarte eficient. Proiectat pentru operatiuni de salvare. Poate fi folosit si pentru activitati de alpinism utilitar.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Oscilante (sport si actiuni de salvare) este foarte usor si compact, ideal pentru operatiuni de salvare. Proiectat pentru: situatii de urgenta, salvare din crevase. Poate fi folosit si pentru realizarea sistemelor de ridicare.
45,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Mobile (alpinism utilitar) este versatil si ultacompact. Proiectat pentru activitati de alpinism utilitar.
75,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Minitraxion (sport) este compact si usor cu blocaj, cu diverse intrebuintari, poate fi considerat un partener de incredere in aventurile "pe verticala". Proiectat pentru activitati: de alpinism si catarare. Poate fi folosit si pentru operatiuni de auto-salvare.
240,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Minder (alpinism utilitar) este foarte rezistent si cu eficienta foarte mare. Proiectat pentru activitati de alpinism utilitar.
250,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Micro Traxion (alpinism utilitar) este usor, compact, foarte eficient si prevazut cu sistem de blocare. Proiectat pentru activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru actiuni de salvare.
290,00 LEI
Compara cu alte produse
Scripetele Petzl Kootenay (alpinism utilitar) este un scripete prin care pot trece nodurile corzii. Proiectat pentru activitati de alpinism utilitar.
900,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1 2
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email