Categorii

 

Cu o vechime de peste 125 de ani marca Julbo a construit o bogata istorie in domeniul ochelarilor folositi la mare altitudine si in explorarile arctice.
Julbo a fost inca din primii ani in topul echipamentelor dedicate opticii sportive pentru segmentul activ, inclusiv in cel bazat pe prescriptii medicale.

 

Sediul central se afla in Muntii Jura (Franta), locul unde compania a fost infiintata in 1888. Timp de trei generatii brandul Julbo a evoluat de la productia de
lentile de contact la cea de producator global de ochelari de protectie pentru toate preocuparile active, in aer liber.

 

Ochelarii de soare pentru activitati sportive, ochelarii de protectie pe ghetar si ochelarii de schi sunt segmentele principale in domeniul opticii moderne pe care activeaza brandul Julbo.

 

Julbo este o companie de ochelari multi-sport, care produce ochelari ce se adreseaza atat sportivilor de elita, cat si marii mase a persoanelor active.
Ochelarii Julbo au o calitate optica de renume mondial contopita cu un stil modern, indraznet.

 

Julbo a dezvoltat o linie speciala de ochelari de soare cu protectie UV pentru copii.
Pentru aceasta linie speciala destinata copiilor aplica aceeasi tehnologie ca si in cazul ochelarilor de schi, a celor pentru alpinisti sau pentru alte categorii de sportivi.

 

Ochelarii de ghetar Julbo furnizeaza cea mai mare protectie impotriva razelor UV si a vantului.
Protectiile detasabile laterale din piele, protectia ventilata pentru nas si lentilele rezistente la lumina intensa fac din acesti ochelari alegerea ideala pentru cei care desfasoara diferite activitati in zone de ghetar.

 

Cele mai vandute produse:
Cele mai vizualizate produse: