Raidlight este un brand francez, pionier in alergarea montana, fondat în 1999 de catre Benoît Laval. Alergator montan de nivel international si pasionat de orice activitate în aer liber, Benoit a participat la peste 100 de competitii de alergare montana, pe toate continentele si a fost selectat in echipa de trail a Frantei în 2010.

Echipa Raidlight numara peste 30 de angajati, extrem de motivati si pasionati la randul lor de activitati montane si sport, iar sediu companiei e situat la peste 1000m altitudine, în inima Masivului Chartreuse.

Raidlight dezvolta produse usoare, practice, intr-o gama larga menita sa ofere echipament complet (pantofi, imbracaminte, rucsaci si accesorii). Raidlight reuseste in birourile sale eco-friendly sa anticipeze nevoile utilizatorilor, putand astfel sa echipeze un participant pentru o competitie, din cap pana in picioare.

Produsele Raidlight se diferentiaza prin inovatie, o mai mare raspundere pentru satisfacerea nevoilor sportivilor, ergonomie si printr-o greutate mai mica fata de cele ale concurentei. Nu in ultimul rand Raidlight raspunde clientilor prin experienta.

Imbracamintea, pantofii si rucsacii Raidlight se adreseaza tuturor tipurilor de competitii, indiferent daca este vorba despre alergare montana sau alergare prin desert, indiferent daca
este o competitie de orientare sau una de schi, indiferent de nivelul de pregatire al sportivilor sau de anotimp.

Cele mai vandute produse:
Cele mai vizualizate produse: