mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Produse pe pagina: 15 30 60 90
Pagina: 1 2 ... 8
Lanterna Frontala Petzl Tikka 2 este o lanterna foarte utila datorita celor 3 moduri de luminare. Proiectata pentru: escalada sportiva, via ferrata, alergare. Poate fi folosita si pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda.
105,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Tikka Plus 2 este o lanterna echipata cu un led de mare putere cu lumina alba si un led cu lumina rosie. Unul dintre punctele forte al acestei lanterne este data de posibilitatea utilizatorului de a alege intre luminare la distanta sau in apropiere (wide angle) doar prin simpla actionare a unui filtru. Proiectata pentru: drumetii, ture montane, via ferrata, alergare. Poate fi folosita si pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda, alpinism, calatorii.
155,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Tikka XP 2 este o lanterna echipata cu un led de mare putere cu lumina alba si un led cu lumina rosie. Unul dintre punctele forte al acestei lanterne este data de posibilitatea utilizatorului de a alege intre luminare la distanta sau in apropiere (wide angle) doar prin simpla actionare a unui filtru. Proiectata pentru: alpinism clasic, catarare mixta si catarare la ghetata, via ferrata, alergare. Poate fi folosita si pentru catarare pe mai multe lungimi de coarda.
190,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Tikkina 2 asigura o lumina cu intensitate puternica. Proiectata pentru: escalada sportiva, via ferrata, alergare. Poate fi folosita si pentru drumetie.
70,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Duo LED 14 ACCU este o lanterna hibrid, special realizata pentru activitati intense in pesteri. Are o constructie robusta si este rezistenta la apa. Proiectata pentru speologie. Poate fi folosita si pentru activitati in canione.
1.049,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Duo Belt LED 5 este o lanterna hibrid, special realizata pentru activitati intense in pesteri. Are o constructie robusta si este rezistenta la apa. Proiectata pentru speologie. Poate fi folosita si pentru activitati in canione.
345,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Duo Belt LED 14 este o lanterna hibrid, special realizata pentru activitati intense in pesteri. Are o constructie robusta si este rezistenta la apa. Proiectata pentru speologie. Poate fi folosita si pentru activitati in canione.
519,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl PIXA 1 este o lanterna antiexplozie, cu lumina dispersata si uniforma pentru activitati de alpinism utilitar. Proiectata pentru activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosita si pentru: pescuit, vanatoare, camping.
139,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl PIXA 2 este o lanterna antiexplozie, cu lumina dispersata si uniforma pentru activitati de alpinism utilitar. Proiectata pentru activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosita si pentru: pescuit, vanatoare, camping.
209,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl PIXA 3 este o lanterna antiexplozie, cu lumina dispersata si uniforma pentru activitati de alpinism utilitar. Proiectata pentru activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosita si pentru: pescuit, vanatoare, camping.
270,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl PIXA 3R cu acumulator este o lanterna antiexplozie, cu lumina dispersata si uniforma pentru activitati de alpinism utilitar. Proiectata pentru activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosita si pentru: pescuit, vanatoare, camping.
490,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl E-Lite este ultracompacta, cu snur retractabil, foarte usoara realizata special pentru situatii de urgenta. Poate fi pastrata in buzunarul jachetei sau a rucsacului avand o autonomie a bateriei de pana la 10 ani.
99,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl NAO este revolutionara, cu acumulator si senzor de lumina ceea ce ii permite ajustarea intensitatii luminii in functie de activitatea in care este implicat utilizatorul. Proiectata pentru: trail running, alergare, ture montane, drumetii. Poate fi folosita si pentru: pescuit, ture cu caiacul.
589,00 LEI
Compara cu alte produse
Lanterna Frontala Petzl Ultra este o frontala foarte puternica, echipata cu leduri de generatie noua. Proiectata pentru: ture montane, alergare pe poteca. Poate fi folosita si pentru: ciclism, alergare, drumetii.
1.299,00 LEI
Compara cu alte produse
Provocarea inaltimilor (Sir Edmund Hillary) Omul care a reuşit, pentru prima dată, să pună piciorul pe Vârful Everest, omul care a condus o echipă de exploratori la Polul Sud, omul care a străbătut fluviul Gange de la ocean până la cer a adunat, pentru prima dată, toate aceste aventuri remarcabile ale unei vieţi speciale într-un singur volum.
50,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1 2 ... 8
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email