mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Paravan arzator Tatonka 8 este un paravan pentru protectia de vant, care impiedica stingerea focului. Este un accesoriu pentru camping foarte important atunci cand se gateste pe arzator. Este realizat din aluminiu si are 8 sectiuni.
89,00 LEI
Compara cu alte produse
Paravan arzator Tatonka 10 este un paravan pentru protectia de vant, care impiedica stingerea focului. Este un accesoriu pentru camping foarte important atunci cand se gateste pe arzator. Este realizat din aluminiu si are 10 sectiuni.
109,00 LEI
Compara cu alte produse
Butelia Primus Summer Gas 230 g este o butelie cu un amestec de butan si propan, optimizat pentru conditiile de pe timpul verii. La temperaturi de peste 15° C, un amestecurile clasice de gaz creaza un debit foarte ridicat care face arzatoarele mai puțin eficiente, având ca rezultat un consum mai mare de combustibil decât cel necesar. Summer Gas asigura o valoare calorica ridicata, chiar si cand butelia nu mai este plina, crescand eficienta arderii.
22,00 LEI
Compara cu alte produse
Butelia Primus Power Gas 230 g este o butelie cu un amestec de propan și izobutan. Este cel mai versatil amestec, oferind o excelentă putere de-a lungul celor 4 anotimpuri. Chiar dacă temperatura scade sub punctul de îngheț, butelia Primus Power Gas 230 g oferă putere suficienta pentru functionarea arzatorului. Versatilitatea sa îl face potrivit pentru situațiile în care condițiile meteorologice și de temperatură sunt nefavorabile.
25,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email