mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Litech Cooking Set PRIMUS este un set de gatit ultra-usor fabricat din aluminiu puternic anodizat cu un multistrat de titan anti-lipire pe interior. Setul este format din doua recipiente de 1,7 L si 2,1 L, un capac si un maner de prindere separat. Setul vine intr-un sac practic pentru transport.
241,00 LEI
Compara cu alte produse
Primus Litech Super Set este un set de gatit ultra-usor fabricat din aluminiu puternic anodizat cu un multistrat de titan anti-lipire pe interior. Setul este format din doua recipiente de 1,7 L si 2,1 L, un capac, un maner de prindere separat si o tigaie cu maner propriu. Setul vine intr-un sac practic pentru transport.
294,00 LEI
Compara cu alte produse
Primus Classic Mini este un set de vase pentru gatit ultra-usor fabricat din aluminiu. Setul este format din doua recipiente, unul de 1,4 L si inca unul care poate fi folosit atat ca si tigaie, cat si ca un capac, plus un maner de prindere separat. Setul de vase vine intr-un sac practic pentru transport.
82,00 LEI
Compara cu alte produse
Primus Classic este un set de vase din aluminiu format din doua oale ( 1,7 L si 2,1 L) si un capac, care poate fi folosit si ca tigaie cu ajutorul manerului pentru recipiente Primus. Setul de vase vine intr-un sac practic pentru transport.
106,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email