mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Food Termos 1,5L Tatonka este un termos pentru mancare, fabricat din otel si cu pereti dublii. Deschiderea larga faciliteaza accesul la mancare, precum si curatarea sau umplerea cu usurinta. Capacul poate fi folosit pe post de cana.
162,00 LEI
Compara cu alte produse
Food Termos 1,2 L Tatonka este un termos pentru mancare, fabricat din otel si cu pereti dublii. Deschiderea larga faciliteaza accesul la mancare, precum si curatarea sau umplerea cu usurinta. Capacul poate fi folosit pe post de cana.
153,00 LEI
Compara cu alte produse
Termos Tatonka 1 L este un recipient vidat cu pereti in dublu strat din otel inoxidabil cu sistem de inchidere cu filet si cana. Izolare excelenta si greutate mica, fara a fi afectata durabilitatea.
126,00 LEI
Compara cu alte produse
Termos Tatonka 0,75 L este un recipient vidat cu pereti in dublu strat din otel inoxidabil cu sistem de inchidere cu filet si cana. Izolare excelenta si greutate mica, fara a fi afectata durabilitatea.
112,00 LEI
Compara cu alte produse
Termos Tatonka 0,45 L este un recipient vidat cu pereti in dublu strat din otel inoxidabil cu sistem de inchidere cu filet si cana. Izolare excelenta si greutate mica, fara a fi afectata durabilitatea.
99,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email