mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Trusa de prim ajutor Deuter Active este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta. Are continut diversificat protejat de o husa rezistenta, bine organizata, prevazuta cu fermoar. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
89,00 LEI
Compara cu alte produse
Trusa de prim ajutor Deuter (M) este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta. Are continut diversificat protejat de husa, prevazuta cu fermoar. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
115,00 LEI
Compara cu alte produse
-10
Trusa de prim ajutor Tatonka Waterproof este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta, cu un sistem de inchidere roll-up si o husa impermeabila. Are continut diversificat protejat de husa. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
135,00 LEI 121,00 LEI
Compara cu alte produse
Trusa de prim ajutor Tatonka XS este o trusa cu compartimente segmentate, fara continut si cu inchidere cu fermoar. Rezistenta si cu un volum redus a fost proiectata pentru a fi utilizata in excursii si drumetii usoare.
39,00 LEI
Compara cu alte produse
-7
Trusa de prim ajutor Tatonka Basic este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta, cu un sistem de inchidere cu fermoar. Are un continut diversificat protejat de o husa rezistenta. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
135,00 LEI 125,00 LEI
Compara cu alte produse
Trusa de prim ajutor Tatonka M este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta, cu un sistem de inchidere cu fermoar, fara continut. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
109,00 LEI
Compara cu alte produse
Trusa de prim ajutor Tatonka S este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta, cu un sistem de inchidere cu fermoar, fara continut. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
89,00 LEI
Compara cu alte produse
Trusa de prim ajutor Deuter Pro este o trusa pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta. Are continut diversificat protejat de o husa rezistenta, bine organizata, prevazuta cu fermoar cu dublu sens. Proiectata pentru: expeditii, ture montane, catarare pe mai multe lungimi de coarda, ciclism, schi alpin, schi de tura. Poate fi folosita si pentru: calatorii, tabara de baza, pescuit, vanatoare.
179,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email