mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Home > Carti/Harti > O viata fara limite (Chrissie Wellington si Michael Aylwin)
O viata fara limite (Chrissie Wellington si Michael Aylwin)
45,00 LEI 45,00 LEI
45,00 LEI
Cantitate:
30 DE ZILE 
perioada de returnare
Plata Ramburs
la livrarea coletului
Transport Gratuit
comenzi peste 300 lei
Suport Clienti

0734 949 600

O viata fara limite In 2007, Chrissie Wellington, o necunoscuta de treizeci de ani din Norfolk, socheaza lumea sportiva, castigand triatlonul Ironman din Hawaii, una dintre cele mai dure competitii de acest tip din lume. Cu doar noua luni inainte, Chrissie era un simplu functionar in guvernul britanic. Chrissie Wellington este una dintre cele mai bune triatlete din toate timpurile. Multipla castigatoare a campionatelor mondiale de Ironman, ea a stabilit numeroase recorduri mondiale, obtinand timpi considerati pana atunci de neatins de catre o femeie. O viata fara limite, este povestea unei fete obisnuite, daruita cu multa pasiune si determinare, care a devenit cel mai important atlet britanic al generatiei sale.
Autor: Chrissie Wellington
Colectia: triatlon

“Ceea ce ma uimeste la Chrissie Wellington nu este ca invinge, ci modul in care o face… La fel ca Usain Bolt, Wellington a dat buzna la linia de start si pur si simplu a ingenuncheat orice concurent. Unii spun ca totusi ascensiunea lui Bolt era previzibila. Wellington, in schimb, a venit de nicaieri si continua sa castige competitiile cu niste timpi fabulosi." James Cracknell

Despre autor

Chrissie Wellington s-a nascut in februarie 1977 in zona rurala a Norfolkului si este cea mai buna triatleta britanica a momentului. A castigat de patru ori Campionatul Mondial de Ironman si detine recordul mondial la Ironman. Inainte de a deveni atlet profesionist, a lucrat pentru guvernul britanic, implicandu-se in proiecte de dezvoltare a Nepalului.

Detalii

• Editura: Preda Publishing

• Autor: Chrissie Wellington si Michael Aylwin

• Format: 16 x 23 cm

• Nr. pag.: 300

• Anul aparitiei: 2012

• ISBN: 978-606-93031-6-0

• Titlul original: A Life Without Limits


payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email