Contact Us - 360sport

La 360sport.ro muncim din greu pentru a furniza servicii excelente clienților și indiferent de cerințe, vom face tot posibilul pentru a ajuta. Deci, dacă aveți nevoie de consiliere tehnică sau pur și simplu doriți să urmăriți comanda, este ușor să intrați în contact și să vorbiți cu unul dintre cei din echipa noastră

Feedback-ul dumneavoastră este de neprețuit pentru noi, așa că, dacă aveți orice comentarii sau sugestii, nu ezitati sa ne contactați.

Sunați-ne

Telefon: 0734 949 600

Program
Luni-Vineri 8:00 - 19:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Pentru a vorbi cu cineva din echipa noastră, apelați numărul din stânga și vom răspunde la orice întrebări despre produse sau livrare dumneavoastră.

În afara acestor ore, puteți lăsa un mesaj mai jos și o să vă contactăm noi.

Lăsați un mesaj

Puteți, de asemenea, lua legătura cu noi trimițându-ne un e-mail la office@360sport.ro sau completând formularul de contact din dreapta.

Vom încerca să răspundem la toate e-mailurile în termen de 24 de ore. Excepție fac sfârșitul de săptămână și sărbătorile legale, când vom răspunde în următoarea zi lucrătoare.

Când scrieți un email va rugăm să ne transmiteți cât mai multe detalii posibil. De exemplu, numărul comenzii, denumirea și adresa dacă este cazul. Acest lucru ne va ajuta să răspundem rapid și eficient la întrebarea dumneavoastră.

*
*
*

Adresă și social media

360sport.ro

Cluj Napoca, Cluj, str. Bucuresti, nr. 64

De asemenea, puteți interacționa cu 360sport.ro și prin portalurile noastre media pe Facebook și Twitter.

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter pentru a afla ultimele oferte și știri.