360SPORT.ro |Magazin online de echipament pentru alergare, rucsacuri, saci de dormit, corturi, imbracaminte si accesorii pentru camping.

Despre noi

De la sportivi pentru sportivi, de la oameni de munte la oameni de munte!

360SPORT.ro este un magazin online dedicat ţie, fie că pasiunea ta e sportul/alergarea, drumeţiile sau muntele. Echipa 360SPORT.ro încearcă să te surprindă cu diferite oferte şi promoţii a unor branduri precum DEUTER, ATTA, SUUNTO, VICTORINOX, COMPRESSPORT, MONTANE, INOV-8, GRIVEL, GoPro, PINGUIN şi multe altele pe viitor.

Produsele comercializate pe site sunt certificate la nivel European/Internaţional aceste certificate atestând faptul că materialele utilizate fibrele nu conţin substanţe chimice care să dăuneze organismului.

Site-ul este conceput astfel încât să poţi compara caracteristicile produselor din aceeaşi gamă bazându-te pe aceleaşi criterii, ca mai apoi decizia achiziţionării unui produs să satisfacă cât mai bine necesităţile tale. De asemenea, preţul produselor este bazat pe raportul calitate-preţ şi speram ca aceasta să îţi aducă un plus de mulţumire.

Bine ai venit alaturi de

360 SPORT
Echipa 360sport.ro