mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Home > Imbracaminte > Sosete > Compressport Sosete de alergare montana - Trail Socks V2
Compressport Sosete de alergare montana - Trail Socks V2
60,00 LEI 60,00 LEI
60,00 LEI
Culoare:
gri-buline-negre gri-buline-rosii gri-buline-verzi negru-buline-gri negru-buline-rosii negru-buline-verzi
Cantitate:
30 DE ZILE 
perioada de returnare
Plata Ramburs
la livrarea coletului
Transport Gratuit
comenzi peste 300 lei
Suport Clienti

0734 949 600

Sosetele de alergare montana Compressport - Trail Socks V2 ofera protectie sporita si absorbtie de socuri. Sosetele de alergare montana Compressport - Trail Socks V2 este un ciorap de noua generatie ultratehnic. Extrem de usoara si extrem de revigoranta, soseta de alergare ProRacing activeaza microcirculatiei. Bucata ergonomic de la degetul mare, stimularea arcului din talpa piciorului, punctele 3D si multi-fibrele de compresie va dau agresiune si confort in timpul efortului. Puncte 3D va ofera, de asemenea, protectie antisoc si respirabilitate pentru zona tendonului lui Ahile si maleola. Apa nu este stocata in pernele de protectie astfel va pastreaza picioarele uscate.

Detalii:

• 2mm de extra protectie pe zona degetelor permite acum abordarea coborârilor cu toata încrederea.

• Mesh-ul special Zebra asigura aerisire optima si îndepartarea umezelii rezultate în urma caldurii sau a trecerii prin apa, eliminând riscul iritatiilor si al bataturilor.

Specificatii:

• Mereu în cautare de inovatie si imbunatatire si ca urmare a succesului sosetelor Pro Racing Socks lansate în 2011, Compressport a dezvoltat sosetele Pro Versiunea 2 (V2).

• Sosetele PRS V2 ramân loiale desingn-ului original, oferind un confort exceptional, optimizarea circulatiei sangvine si un suport al posturii piciorului de neegalat.

• Noul model include de asemenea si o serie de noutati: nu prezinta cusaturi, zone de aerisire si un support sporit pentru bolta plantara.

• Fara cusaturi si fara elastic, aceste sosetele nu fac compresie pe gamba, în acest fel eliberând din presiunea de pe glezna.

• Noi zone de material pe glezna, pe partea superioara a labei piciorului si pe zona degetelor pastreazî senzatia de „light", fresh si uscat pe durata alergarii. Datorita acestor calitati, noile sosete ajuta la îndepartarea umiditatii si a transpiratiei, în timp ce protejeaza împotriva caldurii, riscul supra încalzirii, a bataturilor si a infectiilor.

• Activarea circulatiei sangvine.

• Consolideaza postura piciorului în timul mersului.

• Suport optim pentru bolta plantara.

• Noul desing piramidal, ultra-ergonomic, combinat cu noile zone de aerisire asigura si mai mult confort, respirabilitate si flexibilitate în timul activitatilor fizice.

• Puncte 3D va ofera: protectie antisoc si respirabilitate pentru zona tendonului lui Ahile si maleola. Efectul punctelor 3D contribuie la activarea si stimularea micro cursului sangvin în zonele moi ale piciorului unde pielea este subtire si nu permite o vascularizare eficienta. Aerul se deplaseaza usor între punctele 3D astfel eliminând riscul de supra încalzire si de aparitie a bataturilor.

• Tratamentul cu ion de argint este un bonus impotriva transpiratiei si raspandirii bacteriilor.

payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email