mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Home > Imbracaminte > Tricouri > X-Bionic Energy Accumulator Evo Shirt Longsleeves (barbati)
X-Bionic Energy Accumulator Evo Shirt Longsleeves (barbati)
580,00 LEI 580,00 LEI
580,00 LEI
Acest produs nu mai este disponibil.
30 DE ZILE 
perioada de returnare
Plata Ramburs
la livrarea coletului
Transport Gratuit
comenzi peste 300 lei
Suport Clienti

0734 949 600

X-Bionic Energy Accumulator Evo Shirt Longsleeves (barbati) este varful de gama al tehnologiei, dand o performanta de neatins. Folosind materiale noi, tehnologie complet noua, metode de masurare mai precise inginerii au reusit sa produca un produs TOP LEADER, reinventand produsul. Acum X-Bionic Energy Accumulator ofera mai multa sensibilitate, mai multa functionalitate, mai mult confort, iar cea care il utilizeaza va obtine mai bune rezultate sportive. Recomandat pentru schi de tura, drumetii si alergare montana.

Caracteristici ale sistemului X-Bionic Energy Accumulator:

• La piept-sistem 3D-BionicSphere marit cu 220%, la o dimensiune de 58 cm² pastreaza caldura corpului (sau racoarea). Suprafata de evaporare pentru transpiratie este mai mare cu 124%, garantant astfel ventilatia.

• In zona plexului se gasesc centrii nervosi importanti, care influenteaza si decid asupra efectuarii reglarii temperaturii corpului. De aceea au fost create aici 23 canale orizontale, pe o suprafata de 144 cm² ce determina o reactie a organismului in corelatie cu temperatura din zona invecinata.

• Spre exemplu la muschiul tricipit, distanta dintre canale a fost dublata, suprafata a crescut, astfel incat isolatia a fost ameliorata cu peste 50%.

• Suprafete izolante in plus: in zona soldului pana la spate, 11 canale formeaza ISO-Pads un sistem ce protejeaza de frig organele, datorita unei suprafete izolante marite.

• In zona cotului, datorita sistemului "ExpansionRibs" realizat in 3D, obtinem o izolare a zonei datorita canalelor de aer suplimentare, numai cand indoim cotul. Datorita plierii canalelor executate pe mana, conform principiului acordeonului, frigul iernii nu raceste coatele. De asemenea flexibilitatea sistemului ExpansionRibs si elasticitatea tesaturii determina o libertate de miscare absoluta. Nu apar manifestari de oboseala musculara datorita izolarii fata de mediu.

• "AirGuides", tubulete mici din tesatura ghideaza aerul aerul proaspat pe corp spre zonele dorite, astfel incat sa nu influenteze rezultatele sportive, numai in zonele musculare puternic folosite de sportiv.

• Croiala ergonomica, care permite libertate de miscare purtatorului.

• Cusaturi plate multiple, pentru durabilitate si confort.

• Tratament antibacterian.

Nivel de compresie: ridicat.

Protectie termica: pentru sezonul rece.

Detalii compozitie:

• 90% Skin NODOR® (Polyamide)

• 7% Mythlan™ (Polypropylene)

• 3% Elastane

Intretinere:

Spalare la 40C° cu sapun delicat.

Nu utilizati balsam de rufe sau inalbitor.

payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email