mobile account
mobile menu
TRANSPORT GRATUIT pentru
orice comanda peste 300 lei
Categorii
Filtreaza produsele
Brand
Pret
de la la
Ordoneaza:
Pagina: 1
Sacul Impermeabil Light Drypack 1 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
30,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul Impermeabil Light Drypack 3 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
40,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul Impermeabil Light Drypack 8 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
50,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul Impermeabil Light Drypack 15 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Modelele de la 15 litri in sus au partea inferioara rotunda si pot sta in pozitie verticala cand sunt incarcati. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
55,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul Impermeabil Light Drypack 25 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Modelele de la 15 litri in sus au partea inferioara rotunda si pot sta in pozitie verticala cand sunt incarcati. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
65,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul Impermeabil Light Drypack 40 are grija ca continutul sau va ramane uscat si curat in turele in care ploua, in excursiile pe apa sau in furtunile de nisip din desert. Acesti saci usori se gasesc in mai multe marimi si inchisi bine impiedica patrunderea apei peste continut. Modelele de la 15 litri in sus au partea inferioara rotunda si pot sta in pozitie verticala cand sunt incarcati. Proiectat pentru: expeditii, ture montane, tabara de baza. Poate fi folosit si pentru: sporturile de apa (caiac, velier, canoe, etc), pescuit, calatorii.
95,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates Giant 110 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
99,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates Large 13 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
60,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates Medium 8 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
55,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates Small 5 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
51,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates X Small 3 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
47,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates XLarge 22 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
65,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates XX Small 1 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
42,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates XXLarge 40 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
69,00 LEI
Compara cu alte produse
Sacul impermeabil Trekmates XXXLarge 80 L este un sac impermeabil din material extra rezistent cu inchidere prin rolare. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
75,00 LEI
Compara cu alte produse
Pagina: 1
voucher

• Cumpara si primesti bani inapoi

• Oferte personalizate

• Premii surpriza

bottom banner
bottom banner
payment option Plata ramburs

la livrarea coletului

payment option
payment option
services

transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei
services

30 de zile

perioada de returnare
services

suport clienti

prin telefon sau email