www.360sport.ro 360SPORT | Informatii clienti | Magazin online de echipament sportiv si montan.

Suport Clienti

1. Transport si livrare

Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei cu TVA inclus, transportul este oferit gratuit de catre 360sport.ro, printr-o metoda aleasa de 360sport.ro.

Metode de livrare

• Prin curier rapid (Fan Courier - zilnic) – acest serviciu este de tipul usa la usa, aducand coletul la adesa indicata de client, intr-un termen de livrare mediu de 24 de ore, cu exceptia cazurilor de forta majora.

• Prin Posta Romana (de 3 ori pe saptamana, in zilele: luni, miercuri si vineri) – prin acest serviciu clientul trebuie sa ridice coletul personal de la oficiul postal de care apartine in urma unei “recomandate” primate in casuta postala a adresei de livrare. Termenul de livrare este de aproximativ 3-4 zile lucratoare.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site (360sport.ro). Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

3. Conditii de returnare si inlocuire

Ne dorim să fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de pe 360sport.ro . In situatiile in care apar defectiuni ale unui produs, va rugam sa trimiteti o notificare in acest sens. Notificarea se realizeaza prin mail la office@360sport.ro . Notificare trebuie sa contina detalii asupra defectiunilor aparute, conditiile in care au aparut acestea si data la care a fost achizitionat produsul.

Returnarea este posibila, numai daca produsul nu prezinta urme de utilizare, este in starea originala si in ambalajul original. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.

a) Garantia produselor

Toate produsele au garantie conform legilor in vigoare din Romania (exprimata in luni sau in ani). Termenul de garantie incepe de la data receptionarii produsului de catre client.

Fac obiectul garantiei:

• defectele de fabricatie,

• defecte ale materialelor si accesoriilor folosite,

• viciile ascunse.

Nu fac obiectul garantiei:

• defectele cauzate de utilizarea improprie a produsului,

• defectele cauzate de utilizarea defectuoasă a produsului,

• defectele cauzate de folosirea în alt scop decât cel căruia este destinat produsul,

• defectele cauzate de nerespectarea condiţiilor de utilizare, întreţinere şi păstrare.

In cazul in care apar probleme de garantie te rugam sa ne contactezi pentru a gasi cea mai buna solutie in vederea remedierii sau inlocuirii produsului (reparatie sau inlocuire).

Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsul a fost la transportator sau la furnizor.

Te rugam nu trimite inapoi nici un produs pana nu ai confirmarea noastra.

b) Inlocuirea produselor

In cazul in care clientul doreste schimbarea unui produs datorita, de exemplu, marimii nepotrivite la încaltaminte sau imbracaminte etc, produsul trebuie trimis inapoi:

• in perfecta stare de functionare,

• fara urme de folosire sau deteriorate,

• curate si/sau uscate,

• in ambalajul original,

• cu prezentarea facturii fiscale.

Dupa receptia lui de catre magazinul nostru, produsul va fi schimbat:

• cu alta mărime, dacă este posibil,

• sau pe baza de intelegere, cu un alt produs cerut de catre client.

4. Comenzi

5. Plati, preturi si promotii

Cum se efectueaza plata?

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

• transfer bancar/ordin de plata;

• prin ramburs, fie la curier, fie la Posta Romana;

• numerar.

Pret

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.360sport.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare se pot modifica fara o notificare prealabila, si nu reprezinta obligatie contractuala pentru 360sport.ro. Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect apeland numarul de telefon 0734 949 600.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte conturi de social-media (Facebook). De promotii beneficiaza doar acei utilizatori sau acele comenzi care respecta intocmai regulile stabilite.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Echipa 360sport isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.360sport.ro, fara o instiintare prealabila.

Datele tehnice prezente pe site-ul www.360sport.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.360sport.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

6. Vizualizare comenzi

7. Actualizarea contului dumneavoastra